



SMA Seminar for Foreign-Trained Doctors 2011

If you are a foreign-trained doctor practising in Singapore, and are wondering about the intricacies of Singaporean culture and customs, join us at a seminar organised just for you!

This seminar aims to provide you with useful insights into Singapore, including our healthcare system. Through this seminar, SMA hopes to help you better understand and assimilate into our society, so that you can flourish to the best of your ability in the workplace, and bring about a better healthcare system for Singapore.

Limited seats are available for this complimentary seminar. If you are interested in registering, please log on to: http://www.sma.org.sg/fds. For further queries, please do not hesitate to contact us at 6223 1264 (Liena, Nura or Su Ling) or email membership@sma.org.sg.

SMA Seminar for Foreign-Trained Doctors 2011

Saturday, 19 November 2011, 2 pm to 5 pm **HDB Hub Convention Centre**

Time	Description	Duration
1.30 pm	Registration	30 mins
2.00 pm	Opening Speech Prof Chin Jing Jih	10 mins
2.10 pm	Uniquely Singapore Part 1 – Society Housing, Holidays and National Service Dr Toh Han Chong	30 mins
2.40 pm	Uniquely Singapore Part 2 – Culture & Customs Food, Festivals and Traditional Medicine Dr Wong Chiang Yin	30 mins
3.10 pm	Tea Break (Halal)	20 mins
3.30 pm	Singapore's Healthcare System and Financing Dr Noorul Fatha As'art	30 mins
4.00 pm	Finding Support in Your Profession Dr Wong Tien Hua	15 mins
4.15 pm	Questions & Answers	15 mins
4.30 pm	Group Discussion	30 mins
5.00 pm	End of Seminar	